Hos Specialtandlægere i Bredgade går vi ikke kun op i, at tænderne er sunde. De skal også se sunde ud og indrammes af sundt tandkød – uanset om det er patientens egne tænder, eller hvis der er indsat et implantat.

Når et implantat er velintegreret i kæbeknoglen, kan der sættes en krone eller bro på. For at forbinde implantatet med en krone, skal der sættes et abutment på, som er den del, der sørger for, at kronen forbindes korrekt med implantatet.

Hos Specialtandlægerne i Bredgade bruger vi udelukkende originale kvalitetskomponenter fra Dentsply Astra Tech, Nobel Biocare og Straumann.

Ved at bruge skrueretinerede kroner og broer på implantater begrænser vi muligheden for, at der opstår tandkødsbetændelse omkring implantatet. Materialerne til abutment og krone vælges ud fra implantatets placering i munden og dets omgivelser. Når vi arbejder under tandkødet, bruger vi vævsvenlige materialer som titanium og zirkonium, der tilpasses, så tandkødet kan lægge sig flot op mod kronen. Til kroner og broer bruger vi tandfarvet keramik, der tilpasses, så de passer til de øvrige tænder.

Vigtigt håndværk

Hos Specialtandlægerne i Bredgade sørger vi for, at den valgte krone eller protese både passer til de resterende tænder og til patientens forventninger. Vi vægter at arbejde med dygtige, danske tandteknikere for at værne om håndværket, men også for at sikre god kommunikation under udførelsen og montering af kronen eller broen.

Vi bruger 3Shape Trios Scanner i stedet for at tage aftryk, som man normalt kender det. Det gør vi for at sikre et mere præcist stykke arbejde, korrekte digitale arbejdsgange og ikke mindst en bedre oplevelse for patienten.

Har du spørgsmål? Ring til os nu!

+45 33 13 02 09

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!

KontaktInfo

Adresse

Nørre Voldgade 16, st. tv,
1358 København K

Parkering

Der er parkeringer i nærheden af klinikken

Ring til os i dag

+45 33 13 02 09
...

Åbningstider

Mandag - Fredag …... 08.30 – 16.00
Lørdag og søndag ……… Lukket