Hos Specialtandlægerne i Bredgade går vi op i, at både tænder og tandkød er sundt og ser sundt ud.

Har man en tand, hvor det ikke længere er muligt at lave fyldninger eller reparationer, er det muligt, at der skal laves en krone på tanden. En krone kan matche de omkringliggende tænder i både udseende og styrke. Kronens materiale bestemmes ud fra tandens placering i munden (eksempelvis fortand eller kindtand) og af tandens omgivelser.

Forarbejdet

Inden kronen sættes på, nedslibes tanden, og der laves et aftryk til kronen. Vi bruger 3Shape Trios Scanner til at bestemme kronens størrelse og form i stedet for at tage et aftryk, som man kender fra tidligere. Det sikrer præcise, digitale arbejdsgange og en mere behagelig oplevelse for patienten.

Vi sørger for, at kronens farve passer til de omkringliggende tænder og patientens forventninger. For at værne om håndværket og for at sikre det bedste resultat, arbejder Specialtandlægerne i Bredgade kun sammen med de bedste, danske tandteknikere.

Et naturligt resultat

Når arbejdet med kronen er færdigt, vil patienten have et holdbart og naturligt udseende resultat. Det er nemlig muligt at tilpasse farven til kronen, så den matcher de omkringliggende tænder fuldstændig, og det vil derfor ikke være til at se, at patienten har en krone.

Har du spørgsmål? Ring til os nu!

+45 33 13 02 09

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!

KontaktInfo

Adresse

Nørre Voldgade 16, st. tv,
1358 København K

Parkering

Der er parkeringer i nærheden af klinikken

Ring til os i dag

+45 33 13 02 09
...

Åbningstider

Mandag - Fredag …... 08.30 – 16.00
Lørdag og søndag ……… Lukket