Vores behandlinger

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi solid erfaring med behandling inden for tand-, mund- og kæbekirugi, pardontalbehandling, endodonti og ortodonti. Vi har specialiseret os i implantater, rodbehandling og rodspidsoperation. Følg de tre links og læs mere om behandlingerne.

Implantater

Hos Specialtandlægerne i Bredgade er vi specialiseret i at arbejde med implantater. Vi vejleder vores patienter i den bedste løsning for dem. Det betyder blandt andet, at vi vurderer de omkringliggende tænder for at se, om der skal indsættes flere implantater til en større bro, eller om en mindre bro eller en enkelt krone er den rette løsning.
Læs mere

Operativ fjernelse af visdomstand

Det er meget forskelligt, hvordan visdomstænder er placeret i munden. Nogle visdomstænder er fuldt frembrudte og funktionsdygtige, andre er kun lige begyndt at kigge frem, og nogle igen ligger dybt nede i kæbeknoglen tæt på nerven, der forsyner kæben.
Læs mere

Kroner på implantater

Hos Specialtandlægere i Bredgade går vi ikke kun op i, at tænderne er sunde. De skal også se sunde ud og indrammes af sundt tandkød – uanset om det er patientens egne tænder, eller hvis der er indsat et implantat.
Læs mere

Kroner på tænder

Hos Specialtandlægerne i Bredgade går vi op i, at både tænder og tandkød er sundt og ser sundt ud. Har man en tand, hvor det ikke længere er muligt at lave fyldninger eller reparationer, er det muligt, at der skal laves en krone på tanden.
Læs mere

Periimplantitis

Periimplantitis minder om parodontitis (tidligere kaldet paradentose og parodontose), idet det er en betændelsestilstand i tandkødet og knoglen omkring et implantat. Sygdommen nedbryder knoglen, og det kan betyde, at implantatet, hvis det lades ubehandlet, bliver ustabilt og i sidste ende må fjernes.
Læs mere

Rodbehandling

Skulle en tands nerve dø eller blive inficeret, er det nødvendigt at foretage en rodbehandling. Behandles dette ikke, kan det nemlig føre til, at kæbeknoglen inficeres, og tænderne kan falde ud.
Læs mere

Rodspidsoperation

Det sker, at det er nødvendigt med en rodspidsoperation efter en rodbehandling, hvor tandlægen grundet tandens rodnet ikke har kunne rense rodkanalerne fuldstændigt op.
Læs mere

Parodontitis

Parodontitis (tidligere kaldet paradentose og parodontose) er en betændelsessygdom i tandkødet og knoglen omkring en tandrod. Det opdages typisk ved, at tandkødet er ømt og bløder, når det undersøges eller man børster tænder. Det viser sig også ved, at der er en fordybet tandkødslomme på 5 mm eller derover, og at der er nedbrud af knoglen omkring tanden.
Læs mere

KontaktInfo

Adresse

Nørre Voldgade 16, st. tv,
1358 København K

Parkering

Der er parkeringer i nærheden af klinikken

Ring til os i dag

+45 33 13 02 09
...

Åbningstider

Mandag - Fredag …... 08.30 – 16.00
Lørdag og søndag ……… Lukket