Vores behandlinger

Hos Lotus Tandklinikken har vi solid erfaring med behandling inden for tand-, mund- og kæbekirugi, pardontalbehandling, endodonti og ortodonti. Vi har specialiseret os i implantater, rodbehandling og rodspidsoperation. Følg de tre links og læs mere om behandlingerne.

Tandeftersyn

Formålet med et tandeftersyn er at undersøge munden for sygdomsaktivitet eller andre behandlingskrævende tilstande. Ved et tandeftersyn vil der blive lavet en behandlingsplan der passer til dit behov og du vil blive informeret og instrueret i oprettelse af optimal mundhygiejne. Din tandlæge af
Læs mere

Tandfyldning

Nogle mennesker oplever at få hul i en tand. Det kan for eksempel være pga. caries eller en knækket tand. Et hul i tanden kan både opstå i intakte tænder og i tænder der allerede har fyldninger, hvor nye huller kan opstå tæt på de gamle fyldninger. Hvis man har et hul, kan det nemt repareres med en tandfyldning i tandfarvet plast, der sikrer et pænt og naturligt resultat.
Læs mere

Tandblegning

Mange mennesker ønsker hvide tænder, da det gør en forskel på udseendet og udstrålingen når man smiler. Hos Lotus Tandklinik er det vigtigt for os at resultatet er naturligt flot og harmonisk.
Læs mere

Kroner på tænder

Kronebehandling udføres i de tilfælde hvor det vurderes at en tand er så destrueret eller svækket at en plastfyldning ikke vil kunne klare den belastning tanden vil blive udsat for.
Læs mere

Tandudtrækning

Tandudtrækning udføres i tilfælde hvor tænder ikke står til at redde eller er til stor gene for dig. Fjernelse af tænder foregår under lokalbedøvelse og kan fjernes på forskellige måder.
Læs mere

Rodbehandling

Rodbehandling udføres i tilfælde hvor nerven i tanden inficeres med bakterier eller dør ved fx traume eller andet. Ubehandlede infektioner i nerven kan føre til betændelse i kæbeknoglen hvorfor det er vigtigt at yde rettidig behandling.
Læs mere

Rodspidsoperation

Rodspidsoperation udføres på rodbehandlede tænder der har betændelse i rodspidserne. Det er vigtigt at behandle rodspidsbetændelser da de kan udvikle sig til en tandbyld.
Læs mere

Parodontitis

Parodontitis er betændelse i dit tandkød og kæbeknoglen omkring tænderne. Ubehandlet parodontitis kan føre til at kæbeknoglen omkring tænderne mistes og tænderne derfor bliver løse eller mistes helt.
Læs mere

KontaktInfo

Adresse

Nørre Voldgade 16, st. tv,
1358 København K

Parkering

Der er parkeringer i nærheden af klinikken

Ring til os i dag

+45 33 13 02 09
...

Åbningstider

Mandag - Fredag …... 08.30 – 16.00
Lørdag og søndag ……… Lukket