Mange mennesker ønsker hvide tænder, da det gør en forskel på udseendet og udstrålingen når man smiler. Hos Lotus Tandklinik er det vigtigt for os at resultatet er naturligt flot og harmonisk. Derfor vil vi altid starte med at tage en snak om dit behov og ønsker samt undersøge dine tænder ift. om de egner sig til en tandblegning og hvilken type behandling der er bedst for dine tænder. Blegning af enkelte tænder der er misfarvede efter traumer eller rodbehandlinger foregår på klinikken. Blegning af hele tandsættet kan både foregå på klinikken og hjemme. Ved hjemmeblegning vil du få plastskinner der passer netop til dine tænder, samt en blegegel der skal benyttes derhjemme.

Når vi udfører en tandblegning, tager vi altid hensyn til patienter, som eventuelt har tandlægeskræk. Vi har altid fuld fokus på dig og dine behov.

Book tid til tandblegning i København

Ønsker du at høre mere om hvordan en tandblegning foregår? Så ring til os på telefon 33 13 02 09 – så kan vi samtidig booke en tid der passer dig.

Lotus Klinikken ligger i hjertet af København ved Nørreport St. Det er altså nemt at komme til og fra vores tandklinikken.

Har du spørgsmål? Ring til os nu!

+45 33 13 02 09

+45 33 13 02 09

Har du spørgsmål?
Ring til os nu!

KontaktInfo

Adresse

Nørre Voldgade 16, st. tv,
1358 København K

Parkering

Der er parkeringer i nærheden af klinikken

Ring til os i dag

+45 33 13 02 09
...

Åbningstider

Mandag - Fredag …... 08.30 – 16.00
Lørdag og søndag ……… Lukket